Geta Sales & Marketing

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΥΛΕΝΙΚΗ ΓΛΥΚΟΛΗ - ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ

Innovative products

 
Ηλεκτρονικό τσιγάρο Esmoke

Ηλεκτρονικό τσιγάρο Esmoke eliquid

 

E-SMOKE
EVOLUTION
II

Το μικρότερο
στην αγορά,
μόνον 85mm
με απίστευτη
απόδοση  &
αξιοπιστία

ΧΩΡΙΣ
ΝΙΚΟΤΙΝΗ

με βεβαίωση του
Γενικού Χημείου
του Κράτους 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8227277
6948 003209

 

 


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 

 

 

Please login to Automatic Backlinks and activate this site.

 


 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ Η ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΦ και με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE είναι μια νέα εναλλακτική μορφή καπνίσματος. Λειτουργεί χωρίς φυσική φλόγα, χρησιμοποιώντας μικροηλεκτρονική τεχνολογία, παρέχοντας στους χρήστες του την πραγματική εμπειρία του καπνίσματος χωρίς καπνό, πίσσα και χιλιάδες άλλες τοξικές ουσίες, που περιέχονται στα παραδοσιακά τσιγάρα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE έχει την εικόνα, την αίσθηση την γεύση και το μέγεθος ( 93mm ) του παραδοσιακού τσιγάρου.

Το E-SMOKE αποτελείται από ένα αναλώσιμο φίλτρο ( cartridge ) που περιέχει υγρό το οποίο αποτελείται κυρίως από γλυκόλη προπυλενίου ή φυτική γλυκερίνη, ουσίες ακίνδυνες και ασφαλής που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στα τρόφιμα και στα καλλυντικά.

Αναλυτική αναφορά, προέλευση, μέθοδο παρασκευής των συστατικών που περιέχονται στα ανταλλακτικά φίλτρα και στο υγρό αναπλήρωσης e-liquid και για τα νέα υγρά αναπλήρωσης που ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ, θα βρείτε εδώ.

Γενικές πληροφορίες καθώς και εξωτερικούς συνδέσμους για το υγρό αναπλήρωσης eliquid και την γλυκόλη προπυλενίου θα βρείτε εδώ

Εισπνέοντας, ένας μικροεπεξεργαστής διοχετεύει σταγονίδια υγρού στον μηχανισμό που παράγει καπνό (ή καλύτερα, ατμό) και ο χρήστης έχει την ίδια αίσθηση και ικανοποίηση με αυτή που θα είχε από ένα κανονικό τσιγάρο, χωρίς όμως τα υπόλοιπα βλαβερά συστατικά (νικοτίνη, πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα κλπ) που περιέχουν τα συμβατικά τσιγάρα.

Μεγάλος αριθμός βλαβερών / καρκινογόνων ουσιών παράγεται από την καύση του τσιγάρου. Ο καπνός – ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE δεν είναι προϊόν καύσης.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ο καπνός παράγεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο (atomizer). Η θερμοκρασία του καπνού που παράγεται είναι ίδια με αυτή του καπνού ενός κανονικού τσιγάρου (50-60 °C). Λόγω του ότι ο "καπνός" που παράγεται είναι στην ουσία ατμός, το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE δεν βλάπτει τους γύρω σας. Ο ατμός διαλύεται στον αέρα σε δευτερόλεπτα και δεν μυρίζει ούτε δημιουργεί προβλήματα παθητικού καπνίσματος.

Το Ε-SMOKE σε αντίθεση με τα συνηθισμένα τσιγάρα, δεν περιέχει νικοτίνη, πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα, υδροκυανικό οξύ, αρσενικό, μόλυβδο, υδράργυρο και άλλες 4.000 επιβλαβείς ουσίες.

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο, E-SMOKE έχει μήκος μόλις 8,9 εκατοστών και είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο της αγοράς. Και η συσκευή και τα ανταλλακτικά cartridges είναι εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς. Το E-SMOKE είναι το μοναδικό που διαθέτει πιστοποιητικά CE, RoHs, FCC, Msds και TUV

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο, E-SMOKE είναι και πολύ οικονομικότερο ! Μετά από την αρχική επένδυση για την αγορά της συσκευής θα έχετε κέρδος μέχρι και 50%. Ένα φίλτρο του E-SMOKE είναι ισοδύναμο με περίπου 10 έως και 15 τσιγάρα αλλά κοστίζει πολύ φτηνότερα.

ΧΑΡΙΣΤΕ ΖΩΗ σε συγγενείς, φίλους και αγαπημένους ! Ακόμη και αν δεν διακόψουν το παραδοσιακό κάπνισμα, αν το ελαττώσουν έστω και ελάχιστα, τους έχετε κάνει το πιο πολύτιμο ΔΩΡΟ !

Τα ανταλλακτικά cartridges ( φίλτρα ) E-SMOKE προσφέρονται σε διάφορες γεύσεις συμπεριλαμβανομένων του καπνού, της σοκολάτας, του καφέ, του μήλου και της μέντας και άλλων πολλών γεύσεων.

Το κάθε φίλτρο ( Cartridge ):

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΟ

Απαλλαγείτε από στάχτες, γόπες και οσμές. Δεν χρειάζεστε πλέον σταχτοδοχεία και αναπτήρες! Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας από τις επιβλαβής ουσίες του παραδοσιακού καπνίσματος. Καπνίστε σε κάθε χώρο, κλειστό η ανοιχτό χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας !
 


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE δεν πωλείται ως συσκευή για την διακοπή του καπνίσματος αν και μπορεί να βοηθήσει στην απεξάρτηση σας από την κακή σας συνήθεια.*

‘Ομως ακόμα και αν δεν τα καταφέρετε να κόψετε τελείως το κάπνισμα, να είστε σίγουροι πως χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE θα περιορίσετε κατά πολύ την χρήση των κανονικών τσιγάρων !Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς, φέρει σήμανση CE και RoHs και μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πέρα από τις υποχρεωτικές πιστοποιήσεις για να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE είναι το μοναδικό που φέρει επιπλέον πιστοποιητικά FCC, MSDS και TUV Rheinland που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την ΜΗ τοξικότητα των συστατικών που περιέχονται στα φίλτρα (cartridges )

Δείτε σε Video όλα τα προϊόντα μας


Τα προϊόντα E-SMΟΚΕ εισάγονται από την Ολλανδία και δεν θα πρέπει να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλα αντίστοιχα προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και περιέχουν νικοτίνη δεν επιτρέπεται να πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Ε-SMOKE είναι το μοναδικό που ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΦ και με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους !

* Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Ε-SMOKE δεν πωλείται ως συσκευή για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος.

Το προϊόν απευθύνεται σε ενήλικες ( απαγορεύεται η πώληση του σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση του από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

 

Δείτε τα πιστοποιητικά στους παρακάτω συνδέσμους:

CE, RoHS, FCC, MSDS

Χρήσιμες οδηγίες χρήσης θα βρείτε εδώ


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:
210 8227277
6948 003209
και αποστολή στον χώρο σας πανελλαδικά
 

ΤΑ ΝΕΑ
ΜΑΣ
------------

Esmoke
R-Evo
Basic μόνο 15,9€

Νέες γεύσεις Brandy & Rum και άλλες 22 διαθέσιμες

Εliquid με Βιταμίνες
B, C, E και συνένζυμο
Q10

E-liquid & γλυκόλη προπυλενίου
 

ΑΠΟΣΥΡΣΗ
ΤΩΡΑ

E-Pipe
από 169€ μόνον 129€ +20ml υγρό αξίας 17,8€


Νέα
φιαλίδια
5ml
& 30ml

Χονδρική
& Λιανική πώλησηΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
για παραγγελίες
μέσω Internet
:

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


E- Pipe


Hoocah Filter


Air
Purifying
Lamps


 

Δείτε ακόμα:

Εγγύηση και όροι

Απόσυρση παλαιών μοντέλων με κέρδος 20%

E-liquid και
γλυκόλη προπυλενίου

Online οδηγίες χρήσεως

Ζωντανή Παρουσίαση σε Video

Πιστοποιητικά και ασφάλεια χρήσης

Προέλευση ηλεκτρονικών τσιγάρων Esmoke

Η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε μετάφραση

Ε.Ο.Φ και προιόντα που περιέχουν Νικοτίνη

Συστατικά υγρού αναπλήρωσης (eliquid) Esmoke

 
Για online αγορές επισκεφτείτε το

και κερδίστε επιπλέον 10%
 

Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως
εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες ( απαγορεύεται η πώληση τους
σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :06/30/11 12:48 πμ Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
Ηλεκτρονικο Τσιγαρο, ηλεκτρονικο τσιγαρο, ηλεκτρονικό τσιγάρο, ηλεκτρονικό κάπνισμα, basic, complete, eliquid, esmoke, extreme, slim, standard, starter,
Ηλεκτρονική Ηλεκτρονικό Πίπα Τσιγάρο, καπνίζω, καπνισμα, ηλεκτρονικα τσιγαρα, ηλεκτρονικά τισγάρα, ηλεκτρονικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρονικό τσιγάρο αγορά,
ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, hlektroniko tsigaro, hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke starter kit